Ronaldo er rasende etter at Manchester United manager Erik ten Hag offentlig var overraskende negativ til egne spillere i det offentlige rom. Daily Start var først ute med nyheten om at Cristiano Ronaldo har fått kraftig ammunisjon etter ten Hags offentlige fordømmelse.

Erik ten Hag: – «Dette er uakseptabelt»

Bare en treningskamp

Erik ten Hag fordømte Cristiano Ronaldo og flere spillere som forlot Old Trafford ved pause etter å ha blitt byttet ut mot Rayo vallecano sist søndag. (en kamp som endte 1 – 1)

Les: Trodde han var tilbake på Stamford Bridge for å bli

Etter å ha gått glipp av store deler av Manchester Uniteds pre-season på grunn av det som omtales som personlige årsaker (les skaffe seg en ny klubb), var Cristiano Ronaldo tilbake i aksjon for laget i søndagens møte med Rayo Vallecano. Portugiseren spilte 45 minutter, før han ble byttet ut ved pause. – Etter det dro han rett og slett hjem.

Han var ikke alene: Etter pausen forlot Ronaldo og flere andre spillere, arenaen. Det skapte reaksjoner fra supportere og trener Erik ten Hag, som onsdag fordømte spillerne i et intervju med nederlandske Viaplay.

– Jeg aksepterer virkelig ikke dette, jeg synes det er uakseptabelt, for alle. Vi er et lag og du blir til det er over, sa ten Hag.

Nå melder Daily Star at disse kommentarene ikke har falt i god jord hos Ronaldo, som er rasende. Videre skriver avisen at dette kan være dråpen for de som tidligere har ytret ønske om å forlate klubben i sommer. Ifølge avisen har Ronaldos agent Jorge Mendes nå bedt United tilby seg å kjøpe portugiseren ut av kontrakten, men har så langt ikke fått svar.

LES: Football Insider: Liverpool sikrer seg signaturen til Jude Bellingham

«Glem topp fire»

Ronaldo ble Manchester United sin definitive målscorer med 24 mål og 3 assists på 38 kamper i fjor. – Det til tross for at forholdet til midlertidig manager Ralf Rangnick ikke var spesielt bra.

Denne gangen er det langt mer alvorlig. Erik ten Hag har innført mange flere og strengere regler og styrer Manchester United på samme måte som vi tenker oss en barnehage i tidligere Øst-Tyskland ble drevet.

Det sier noe når de mest optimistiske ekspertene tipper Manchester United på topp fire og Champions League kvalifisering mens de aller fleste tror mer topp seks, men det var før Erik ten Hag mistet respekten til klubbens største stjerne.