Mr. Chelsea. Two more years. Foto: Chelsea FC

Cesar Azpilicueta har bestemt seg for avvise Barcelona og forlenge kontrakten hans i Chelsea med ytterligere to år, bekreftet Premier League-klubben torsdag.

Kilder fortalte ESPN at den spanske landslagsspilleren har inngått en avtale om å slutte seg til Barcelona for noen måneder siden, men forhandlingene mellom klubbene har stoppet opp mer enn forventet og Azpilicueta har valgt å bli på Stamford Bridge.

SISTE: United har ikke tid til å vente på de Jong – og har kontaktet superagent Jorge Mendes

32-åringen ønsket å avgjøre fremtiden sin før Chelseas Premier League-åpningskamp på Everton på lørdag. Han har allerede informert Barca om sin avgjørelse og signert en kontraktsforlengelse med London-klubben for de neste to sesongene.

«Jeg er veldig glad for å forlenge oppholdet mitt i Chelsea, hjemmet mitt,» sa Azpilicueta i kunngjøringen fra klubben.

«Det er nesten 10 år siden jeg først ankom og begynte i klubben, så jeg føler virkelig kjærligheten og jeg er veldig spent på det nye prosjektet vi har i våre hender.»

LES OGSÅ: Aubameyang på vei tilbake til Premier League

Thomas Tuchel og Todd Boehly har hatt flere møter med Azpilicueta for å overtale kapteinen om å bli værende.

Marcos Alonso har også vært ønsket i Barcelona lenge, og han har også blitt enig med spanjolene om de personlige betingelse. Samtaler pågår fortsatt mellom klubbene og Tuchel er nok mer villig til å slippe Alonso nå som han beholder Azpilicueta.