Cody Gakpo scorer uansett drakt.

Hvert eneste touch på ballen, assist og mål blir ivrig notert ned i den sorte boka av speidere fra storklubber som følger med på den 23 år gamle nederlandske venstrevingen Cody Gakpo. – Ikke så rart Gakpo blir bare bedre og bedre. Han fikk sitt definitive gjennombrudd på toppnivå sist sesong med tolv mål og 13 målgivende pasninger i Eredivisie for PSV og han har bare kastet på mer kull i år.

Cody Gakpo har så langt denne sesongen stått for 13 mål og 14 assist på 21 kamper.

Arsenal var frempå i sommer, men spennet mellom hva klubben fra Nord London var villige til å betale og hva den evige toer i den nederlandske serien var villige til å selge for ble for stort.

Les: Real-ikon takket nei til Bundesliga – sikter seg inn mot den største trenerjobben

Denne sesongen går det enda bedre og flere klubber har kastet seg inn i kampen om nederlenderens signatur med full tyngde. Transferjournalist Nicolò Schira skriver at speidere fra Arsenal, Barcelona, ​​​​Bayern München og Manchester United har sett spillerens kamper de siste ukene. Det kan imidlertid bli en dyr historie å løslate stjernen ettersom han har kontrakt til 2026 og ifølge Schira skal det ikke være noen utkjøpsklausul skrevet inn i kontrakten.

23-åringen har så langt denne sesongen stått for 13 mål og 14 assist på 21 kamper.

I fjor sommer mente Transfermarkt verdien til Cody Gakpo var 22 millioner euro , siste oppdatering som kom før suksessen i Champions League var på 35 millioner euro.

LES: Tjener stort på at Barcelona, Atletico Madrid og Sevilla er ute

PSV som er blant de siste 16 i Champions League kommer ikke til å selge før tidligst neste sommer med mindre det kommer et latterlig stort bud.