Er sikkert mindre happy med klausulen til spilleren. (foto: barcelona, twitter)

Det dreier seg selvfølgelig om en av de største målgarantistene, Robert Lewandowski. Det er ikke lenger noen tvil om at Bundesligas største stjerne er ferdig hos Bayern München. Det eneste spørsmålet er når.

Bayerns direktører har hele veien stått på at Lewandowski spiller ut kontrakten til neste sommer, men etter lørdagens siste Bundesliga-kamp kom uttalelsen fra 33-åringen som signaliserer noe annet. Da fortalte Big Lew at dette kunne være hans siste kamp for Bayern, noe som tyder på at han jobber for å tvinge gjennom en overgang.

Les: Guardiola gjør noe helt, helt uvanlig med Erling Haaland

Linken til Barcelona har vært sterk de siste månedene, etter at det ble bekreftet fra Bayern at Lewandowsi ikke forlenger, peker alle piler mot Camp Nou. Ifølge Sport har Barcelona signalisert at de gjør klart et bud på rundt 400 millioner kroner (har visst fire milliarder på vei inn).

Det spanske mediet hevder Lewandowskis agent har vært i Barcelona denne uken, der han blant annet kjøpte en Barcelona-drakt med Lewandowskis navn på…

Les: Chelsea eier under etterforskning i USA

Vi kan ikke helt forestille oss et Bayern uten Lewandowski, men for Barcelona-supporterne kan dette bli den største overgangen på flere år. Real Madrid får sin Mbappé, Manchester City får sin Haaland, Barcelona får sin Lewandowski.