Vi bare måtte ha med et siste bilde av Haaland i den gule drakta.

Forrige sommer ble en av de hotteste engelske landslagsspillerne på overgangsmarkedet hentet til den lyseblå delen av Manchester. United hadde betalt ut Jadon Sancho for rundt 85 millioner euro, City bladde opp over milliarden for Jack Grealish. Forventningene var enorme til begge spillerne da de skulle inn i et allerede eksisterende system. Ingen av de to stjernene har i løpet av den første sesongen opparbeidet seg noen stjernestatus hos klubbene. Vi er derfor ekstemt spente på hvordan Erling Haaland vil møte den utfordrende førstesesongen i ny klubb.

Pep Guardiola har hele veien i sin regjeringstid pratet om laget, og tonet ned enkeltspillernes prestasjoner. Manchester City er stappfull av stjerner, men det virker som ingen mottar noen spesiell stjernebehandling. Raheem Sterling har i de siste sesongene høylydt uttykt at han fortjener mer, Guardiola har bedt ham om å fokusere på arbeidsoppgavene og gjøre seg fortjent til mer.

Les: Har ikke gitt opp Eriksen-signaturen

Wonderboy Jack Grealish kom fra Aston Villa som den store fotballkeiseren, hos Guardiola har det igjen blitt bakkekontakt på 26-åringen. Hos Villa fikk Grealish ballen når han kalte på den og driblet og holdt på ballen så lenge han selv ville. Hos Guardiola er kravet til tempo så stort at Grealish har måttet tilpasse seg en spillestil der oppgaven hans er like mye å sende ballen videre, som å satse på egen dribleteknikk på vei mot motstandernes mål.

I juli skal Haaland dra på seg treningstrøya til City og bli en del av lagmaskinen til Guardiola, dette etter å ha vært det desiderte midtpunktet i Dortmund-forsvaret. En potensiell trøkk for Haaland?

Les: 39-åringen som overbeviste Barcelona

Vi skjønner på Guardiola at dette ikke blir en «Grealish-akklimatisering» der spilleren måtte gjøre sitt beste for å tilpasse seg fotballtango med City-spillere. I tilfellet Haaland har Guardiola en helt annen plan.

-Vi vil gjøre hva vi kan for å tilpasse oss til Erlings spillestil. Dersom han må tilpasse seg oss, så vil han ikke få utløp for alt talentet sitt. Vi er nødt til å tilpasse oss ham, sier Guardiola i et interjvu med Premier League Productions.

Vi er nødt til å tilpasse oss ham.

Les: Paulo Dybala lot seg ikke imponere av Tottenham

Gi oss beskjed hvis noen husker at Guardiola noen gang har sagt det samme om noen andre City-spillere, for vi gjør det ikke.

Dette kan bli så vanvittig bra for Haaland og City!