Skal få frem samme game face i Roma-drakt.

Juventus-spissen Paulo Dybala (28) har gjort sitt i den italienske storklubben og går videre til en ny klubb gratis denne sommeren. Den siste tiden har argentineren blitt koblet til flere storklubber, men det ser i hvert fall ikke ut til at det blir en overgang til Tottenham.

Den spanske avisen AS skriver nå at Dybala vurderer en overgang til Tottenham en klubb han har vurdert av en grunn, deres italienske manager Antonio Conte. Da Tottenham på søndag vant over Burnley samtidig som nærmeste konkurrent til topp fire Arsenal tapte sin kamp var de fleste overbevist om at veien var åpen for Dybala.

SISTE: Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m

Det er to ting i tillegg til en inspirerende manager som er viktig. – Godt med spilletid slik at VM i Qatar sikres og spill i Champions League. – Dog imponerte ikke Antonio Conte sine ulne svar om fortsatt jobb for Tottenham neste sesong.

Jose Mourinho er svært interessert i å hente han til Roma, men han kan ikke tilby Champions League, dermed står vi i prinsippet igjen med Inter Milan som Juventus håper intenst ikke blir neste stoppested for Paulo Dybala.

SISTE: Takker nei til Manchester United

Dybala har denne sesongen scoret 15 mål og fått seks assists på 38 kamper.