Hansjörg Wyss

Deltagerne i investorgruppen til Todd Boehly som har det vinnende Chelsea-budet får filmen «The Wolf of Wall Street» til å fremstå som dokumentar fra en speiderleir. Det er faktisk utrolig de får lov til å drive næringsvirksomhet overhodet. – Det er snakk om korrupsjon, overtredelse av finanslover, valgkamplover, hvitvaskingslover, #Mee Too overtredelser og svært tvilsomme salgsmetoder overfor intetanende pensjonister og andre småsparere.

Kjøpet av Chelsea er kun for å hvitvaske og markedsføre egen virksomhet uten snev av interesse verken for fotball eller Chelseas supportere.

artikkelen vi publiserte på fredag ​​skrev vi om de potensielle bekymringene, konfliktene og utfordringene som den fremtredende forretningsmannen Todd Boehley og hans Chelsea-konsortium står overfor. – Vi fulgte opp med ny omfangsrik artikkel på 17.mai.

Britiske myndigheter forbereder en sak som omhandler korrupsjon helt i toppen av Chelsea sitt hirarki.

Vi vil trekke frem en av de som er med på investorklubben til Todd Boehly, den sveitsiske milliardæren Hansjörg Wyss, som etterforskes for ulovlige valgkampbidrag i USA. – Han støtter høyre ekstreme kandidater og har blitt stoppet i flere av sine handler i USA. Ler mer om saken i The Hill. Hans selskap Synthes Holding AG, som driver med medisinsk utstyr, ble solgt til Johnson & Johnson for 20,2 milliarder dollar i 2012.

86 år gamle Hansjörg Wyss er ifølge Forbes god for 5 milliarder dollar.

Hansjörg Wyss sine ulovligheter og etterforsking sørget effektivt for at han ble stanset i et nylig oppkjøpsforsøk av The Tribune. – Med andre ord – For råtten til å kjøpe en avis, men helt ok som eier av Chelsea.

Reddit har gravd i den Wyss sin historie, en historie som er svært bekymringsfull!.

Clearlake Capital, et California-basert private equity-investeringsselskap som forvalter over 72 milliarder dollar i eiendeler, er største og kontrollerende eier i budet til Boehly med 62%. Grunnlagt i 2006, er det en av de største kjøperne av mellomstore selskaper og retter seg mot svært lønnsomme virksomheter innen forbruksvarer, industri og teknologisektorer, som vokser gjennom lånefinansierte eller gjeldsfinansierte oppkjøp. Chelsea-konsortiet inkluderer Hansjörg Wyss, Mark Walter, administrerende direktør og grunnlegger av Guggenheim Partners, og Daniel Finkelstein OBE, et tidligere medlem av det sosialdemokratiske partiet (SDP).

Innen 31 mai må tilstrekkelige garantier være på plass for at Chelsea skal få lisens for spill i Premier League. – Klokka tikker fort mot at det blir umulig. Vi i Sporten har fått informasjon om flere #mee too skandaler som vi kommer til å presentere i løpet av et par dager.

Les: Har ikke gitt opp Eriksen-signaturen

Utrolig at en så råtten gjeng tror at ingen kommer til å grave i forkant av kjøp av en av verdens største fotballklubber.