Robert Lewandowski og kona Anna

Det er en gjensidig respekt mellom Barcelona manager Xavi Hernández som er en legendarisk midtbanespiller og polske Robert Lewandowski som har vært en fantastisk målscorer år ut og år inn for Bayern München.

Det er bare et år igjen av kontrakten med den tyske storklubben. – De siste ukene har det vært en rekke motstridende rykter som alle handler om fremtiden til Lewandowski.

Sist ut er Sky Sports som melder at Robert Lewandowski og Xavi Hernández snakker sammen og raskt etter bare to samtaler blitt enige om en kontrakt som løper til sommeren 2025. 33 åringen som har spilt i Bayern Mûnchen siden 2014 har kun spilt i polske og tyske klubber har en stund ment det er på tide å prøve noe nytt.

SISTE: Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m

Barcelona har ønsket at Robert Lewandowski ikke snakket med noen andre klubber enda, noe som er respektert. Det som gjenstår skal være at klubbene blir enige om en overgang noe som kan bli vanskelig nok. – Sportsdirektør Hasan Salihamidžić har sagt bare idioter selger en spiller som hver eneste sesong scorer mellom 40 og 50 mål.

Les: Har ikke gitt opp Eriksen-signaturen

Bayerns direktører har hele veien stått på at Lewandowski spiller ut kontrakten til neste sommer, men etter lørdagens siste Bundesliga-kamp kom uttalelsen fra 33-åringen som signaliserer noe annet. Da fortalte Big Lew at dette kunne være hans siste kamp for Bayern, noe som tyder på at han jobber for å tvinge gjennom en overgang.

Linken til Barcelona har vært sterk de siste månedene, etter at det ble bekreftet fra Bayern at Lewandowsi ikke forlenger, peker alle piler mot Camp Nou. Ifølge Sport har Barcelona signalisert at de gjør klart et bud på rundt 400 millioner kroner (har visst fire milliarder på vei inn).