Hvis du blir til 2022, får du en ny dansk kompis, Harry. (foto: tottenham, twitter)

Vi har ikke helt kommet oss over at stjernen Christian Eriksens falmet på rekordtid i Tottenham. Siden 2013 var superdansken en naturlig del av Tottenham, og rasket til seg prisen som klubbens beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen.

Eriksen forsvant, inn kom en annen danske, Pierre-Emile Højbjerg, som på rekordtid har blitt en av favorittene til José Mourinho. Nå venter det mer dansk.

For hos Sampdoria har har en dansk 20-åring begynt for alvor å etalbere seg i Serie A. Den tidligere FC Nordsjælland-vingen sto bak en genial assist da Sampdoria sendte en illsint Antonio Conte i garderoben etter at Inter Milan gikk på et 2-1 tap.

Les på Engelske klubber: Rekord-signering forlater Premier League

Dette var Damsgaards 17-kamp i debutsesongen. 20-åringen har kontrakt som løper til 2024, men i følge La Gazetta dello Sport jobber Tottenham med planen om å sikre seg Damsgaard på en listig måte.

Mourinho vet han ikke kan tilby venstrevingen spilletid som hos Serie A-klubben og at Sampdoria nødig vil slippe stjerneskuddet sitt. Ifølge den italienske avisen skal dealen gå ut på at Sampdoria selger Damsgaard, får beholde dansken til 2022, og mottar rundt to hundre millioner når Tottenham er klar for en ny dansk æra.

Interessant løsning.

Les: Mener Brandon Williams, Phil Jones og Jesse Lingard skal være lette å plukke