Steve Bruce. (foto: newcastle, twitter)

Newcastle manager Steve Bruce har gjort det klinkende klart at det må ferskt blod inn i klubben og nå begynner vi å få et bilde over hva han tenker seg. – Han vet inderlig godt klubben som har Premier Leagues mest upopulære eier ikke har arabiske penger å shoppe for og går for leieavtaler med spillere som trenger mer spilletid.

Lyskasteren er tydeligvis sendt i retning av Old Trafford, 90min skriver at Steve Bruce mener det skal være rimelig lett å plukke ut tre Manchester United spillere på utlån resten av sesongen.

Les: Pochettino har Premier Leagues råeste som toppmål

Den 20 år gamle forsvarsspilleren Brandon Williams, som har vært i Manchester United siden 2017 fikk sin debut for to sesonger siden, men har ikke klart å spille seg inn fast på laget enda.

28 år gamle Phil Jones har, hvis han blir på Old Trafford frem til sommeren fortjent 10 års merke for lang og tro tjeneste. Ole Gunnar Solskjær har til tross for tiden med et parodisk forsvarsspill ikke latt seg imponere nok til å satse på Jones. Sam Allardyce som vil motta en stor bonus hvis West Bromwich har i motsetning til Steve Bruce penger å bruke, Phis Jones er på blokka hos dem begge.

28 år gamle Jesse Lingard har vært i Manchester United siden før han kunne skrive sitt eget navn blir trolig den det blir vanskeligst å «plukke» – Han er den som spiller mest at de tre som skal være klare til høsting.

Les på Engelske Klubber: Stiller med juniorlaget mot Liverpool