Skal tilbake, men bryr seg mindre om Champions League. (foto: psg, twitter)

Selv om Sergio Aguero har slitt med skader denne sesongen og står med stusselige 2 scoringer og 260 minutter på kamparenaen, vet alle at argentineren med vanvittige 256 scoringer for Manchester City avgjør de viktigste kampene med en gang kroppen fungerer.

Dette vet Mauricio Pochettino smertelig godt. Fem år med Tottenham i skyggen av Manchester City, mye på grunn av den argentinske målmaskinen til Pep Guardiola, har fjernet all tvil.

Les: Ajax går til det uvanlige skrittet å cashe ut en spiss fra Premier League

Men hva med alderen til senterforwarden?

Pøh, kan vi høre høyt og tydelig fra Aguero. Forrige sesong ble avsluttet med 23 scoringer på 32 kamper. Sergio Aguero har fortsatt noen sesonger igjen i beina på toppen.

Ifølge fotballagenten Bruno Satin vet den nye PSG-manageren dette utmerket godt og akter å utnytte muligheten med at landsmannen skal pakke bagen hos City.

Les på Engelske klubber: –Han passer ikke i Manchester United

Satin hevder til Canal+ at Mauricio Pochettino har satt Aguero opp som toppmål. For oss lukter det Champions League-trofé med en Neymar-Mbappé-Aguero-kombinasjon.

Vi anbefaler de andre toppklubbene i Premier League å holde godt på sine største stjerner. Mauricio Pochettino vet utmerket godt hvilke spillere han mangler hos PSG – og har fått lommeboka til å realisere overgangene.

Les: Solskjær er ikke i tvil om at United har en av verdens største talenter