Maestro. (foto: Mourinho)

The Special One. Eller skal vi si eks-Special One? Vi digger Mourinho når han er på topp, det er en sann lidelse å oppleve portugiseren når han går sur. Mourinho er og blir en viktig del av sportssirkuset, men det begynner å komme signaler om at 61-åringen har rykket ut av ønskelista til de største klubbene. Et møte neste uke tyder på at Mourinho selv har innsett dette.

Liverpool, Bayern München, Barcelona, Chelsea, Manchester United, Juventus. Storklubbene som skal, eller er forventet å skifte trenere i sommer, er som en gavepakke for Mourinho, skulle man tro. Likevel, den tidligere Roma-treneren er ikke blant favorittene.

LES: konet Marco Reus tok selvfølgelig avskjed med å spandere øl på en fullstappet stadion

En aktiv visepresident hos en storklubb «på en lavere hylle» er klar for å utnytte dette og Mourinhos utålmodighet etter å komme tilbake etter han fikk sparken hos Roma i januar.

Mourinho har vært linket til tyrkiske klubber tidligere, men denne gangen er det konkret. Visepresident Huseyin Yucel hos Besiktas ser ingen grunn til å ikke skryte om prosessen.

– Vi tok kontakt med Jouse Mourinho for en måned siden, og han var positiv til tilbudet vårt. Vi har allerede kontroll på det økonomiske aspektet. Vi skal til Italia neste uke så vi kan møtes ansikt til ansikt, sier Yucel til Sport Digitale.

ENGLELSKE KLUBBER: Real Madrid vil kapre spilleren som var Jürgen Klopps «avskjedsgave»

Ikke et vondt ord om tyrkisk fotball, men for Mourinho er dette et tegn på at han rykker nedover på rangstigen.

Å ja, Mourinho har fortsatt mareritt etter opplevelsen på Aspmyra mot Bodø/Glimt som Roma-trener. Denne sesongen tapte Besiktas to ganger mot «marerittklubben fra nord» i Conference League. Med jobb som Besiktas-trener skal vi ikke se bort fra at det kan bli nytt møte med eliteserieklubben.

Vi bare nevner det, Jose.