Conor Gallagher (foto: Chelsea)

Aston Villa manager Unai Emery får både utvidede fullmakter og mer penger å rutte med i sommerens overgangsvindu gjenåpner etter å ha styrt laget sitt til Champions League denne sesongen.

Villa sikret seg en fjerdeplass på Premier League-tabellen etter Tottenhams hjemmetap mot Manchester City på tirsdag. Før han til høsten vil lede Aston Villa ut i Europas gjeveste konkurranse ønsker Emery en overgang for Chelseas Conor Gallagher.

Les: Ikonet Marco Reus tok selvfølgelig avskjed med å spandere øl på en fullstappet stadion

Football London skriver at Aston Villa forberedt på å tilby Jhon Duran for midtbanespilleren som er vurdert til en verdi av 60 millioner euro av Transfermarkt.

Gallagher er uten kontrakt neste år og samtalene rundt en ny avtale har stoppet opp før en potensiell Stamford Bridge-avgang. Midlands-laget er tilsynelatende klare til å slå til hvis 24-åringen bestemmer seg for å forlate gutteklubben sin.

Det er forstått å være et godt samarbeid mellom de to styrene i Chelsea og Villa.

The Blues hadde uttrykt interesse for Duran i januar, men det er uklart om de fortsatt er interessert i spissen. Det godt med potensial hos den 20 år gamle spissen som har svore åtte mål i denne sesongen og sørget for en brakett i lages avgjørende 3 – 3 uavgjort mot Liverpool.

Jhon Duran som spilte 35 kamper i Premier League sist sesong er oppe i 36 denne sesongen.

Chelsea manager Mauricio Pochettino snakket om hvor viktig Conor Gallagher: «Han er viktig på grunn av Chelseas verdier. Han er et produkt som kom fra akademiet,» sa han. «Selvfølgelig elsker han klubben og han er veldig engasjert.

«Du kan se på banen: han løper, han spiller, han kjemper. Han gjør alt for å prøve å vinne. Ja, jeg tror han er en veldig viktig spiller, alltid den typen spiller som trenerteamet vil ha, og laget Det er mellom klubben og spilleren. For meg trenger jeg ikke å snakke for mye fordi det er klart at det ikke er min avgjørelse.»

LES: Klopps høyre hånd: «Jeg er evig takknemlig. Hvor ville jeg vært uten ham?»

Med andre ord, «Poch» vil ikke selge.