Casemiro og Erik ten Hag prater ut om været, krig og fred og sånn. (foto: Manchester United)

Den første sesongen til Casemiro for Manchester United var mer enn godkjent, denne sesongen derimot har vært sagt med et ord: Fiasko!.

Med Premier Leagues største lønnsbudsjett kan Manchester United med en god dose flaks og seier mot Brighton senere i dag lande på 6.plass i Premier League denne sesongen.

Casemiro snakker ut om Manchester Uniteds midtstopperrolle etter en storm av kritikk fra fans og forståsegpåere.

Les: Ikonet Marco Reus tok selvfølgelig avskjed med å spandere øl på en fullstappet stadion


Den femdobbelte Champions League-vinnerens nylige prestasjoner som midtstopper har vakt omfattende negativ oppmerksomhet, med spilleren som har vært direkte ansvarlig for mål sluppet inn mot Crystal Palace og Arsenal.

Og da han snakket med internasjonale kringkastere, via Uniteds offisielle side, innrømmet Casemiro at selv om han ikke føler seg komfortabel med å spille i backlinjen, er han glad for å gjøre en jobb der hvis det skulle kreves av manager Erik ten Hag.

«Jeg mener jeg har gjort det sannsynligvis to eller tre ganger, i min tid i Real Madrid, og spilte midtstopper,» avslørte den brasilianske landslagsspilleren. «Men alle vet at jeg er en sentral midtbanespiller. Det er ikke en rolle jeg liker, men vet du hva, jeg gjør det med den absolutt beste viljen i verden.

«Så snart manageren stiller spørsmålet: ‘Ville du være i stand til å spille i den rollen?’ Selvfølgelig ville jeg gjøre det for å hjelpe laget, manageren, klubbene, og jeg gjør det, fordi jeg er glad for å hjelpe .

«Jeg vet at det er noe du bruker ordet «tilpasset», og det er noe jeg har prøvd å gjøre for å hjelpe siden, men ja, jeg er en sentral midtbanespiller. Hele livet, hele karrieren. Det er klart , det er der jeg foretrekker å spille.»

Casemiro la til at sesongen hadde blitt vanskeligere av mangel på kontinuitet i forsvaret, med at laget har fått flere skader i backlinjen.

«Selvfølgelig foretrekker jeg å være lenger fremme på midtbanen, men hvis resten av laget var som normalt, ville det være lettere å spille inn, er jeg sikker,» la han til. «Men, som jeg gjentar, jeg gjør det. Jeg gjør det for å hjelpe lagkameratene mine.

«Alle vet at jeg ikke er en midtstopper. Jeg er en midtbanespiller, det er det jeg har vært hele livet, men filosofien min er at du vet at når du er i et lag, gjør du ting for å hjelpe det laget og hjelpe lagkameratene dine. Det er nøkkelen.

«Det finnes forskjellige typer ledere. Du vet, det er ledere som viser og går foran med et godt eksempel. Jeg antar at det kanskje er det jeg har gjort. Gå foran med et godt eksempel. Jeg nevnte før at lederen ba meg fylle den rollen i forsvaret og jeg gjorde det med stor glede.

«Du vet at det kan være en merkelig feil fordi jeg ikke er en midtstopper, men den gjør fortsatt ditt beste for lagkameratene mine. Jeg vet at de har gått alt ut og prøvd hardt for å hjelpe meg der ute på banen. felt i denne nye rollen.»

ENGELSKE KLUBBER: Real Madrid vil kapre spilleren som var Jürgen Klopps «avskjedsgave»