Ikke ofte vi ser mesteren uten Liverpool caps. (foto: Liverpool) - Det blir også siste gang vi bruker han for å illustrere en Liverpool sak.

På søndag er det over. Jürgen Klopp avslutter sin siste sesong uten de største titlene, men skitt au. Hva treneren har gjort for Liverpool-supporterne er gigantisk. Selv om dette er dager satt av for avskjed, er selvfølgelig Liverpool-supporterne opptatt av at Klopp ikke dukker opp hos en av rivalene eller går rett inn i ny jobb neste sesong. Ryktene har svirret om at det jobbes for å overtale Klopp om direkte å ta ulike trenerjobber. Klopp beroliger supporterne, det finnes bare én klubb i hans hjerte – der han har gitt absolutt alt.

Denne siste uken har vært spesielt tøff for Klopp, noe som beskriver hvor vanvittig mye oppholdet hos Liverpool siden 2015 har betydd for tyskeren.

LES: Mourinho i møte med klubb som tapte mot Bodø/Glimt

-Jeg kjenner meg selv og er veldig emosjonell. Og det var et øyeblikk denne uken som var veldig følelsesladet. På torsdag gjorde spillerne noe fantastisk, og snakket til meg og andre fra staben som forlater dem nå. Virgil gjorde en kjempejobb og jeg måtte lage en spøk her og der. Hvis jeg sa det jeg følte, ville følelsene mine tatt over, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Og veien videre?


– Det er klart at tiden min i England er over, for jeg vil ikke trene et annet lag her. Hvis jeg skal bli trener igjen, er det ikke rett rundt hjørnet. Det er ikke slik det skjer. En stor, stor del av livet mitt er definitivt over, sier Klopp.

En stor stor del av livet er over etter Liverpool-runden.

ENGELSKE KLUBBER: Real Madrid vil kapre spilleren som var Jürgen Klopps «avskjedsgave»

Mester Klopp, vi hyller deg.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Wolverhampton