Det var definitivt ikke dette den 27 år gamle høyrebacken Hector Bellerin tenkte seg da han kom tilbake til sin barndoms klubb etter over ti år i Arsenal. – De røde løperne ble langt ut på Camp Nou i sommer for Bellerin, men det har bare blitt tre kamper fra start for Barcelona så langt denne sesongen.

Det er to ting som burde varslet om at Barcelona ikke var så klare for å satse på Hector Bellerin denne gangen heller. Han fikk bare en kontrakt ut sesongen og ingen av høyrebacker på manager Xavi Hernandez sin ønskeliste var strøket. Det befinner det seg navn som Reece James, Achraf Hakimi, Joao Cancelo og Pedro Porro. Alle har for tiden høyre stjerne enn Hector Bellerin som sakte, men sikkert på grunn av skader og manglende tillitt fra manageren presses opp på tørkeloftet.

LES: Nedslående nyheter for Sadio Mane

Samtidig i Roma har nederlandske Rick Karsdorp og José Mourinho ikke klart å finne frem fredspipen. – At Rick er på vei ut portene på Stadio Olimpico er omtrent like sikkert som at Cristiano Ronaldo ikke kommer til å spille mer for Manchester United.

Roma går inn i VM pausen på en 7.plass, noe som er langt unna den portugisiske managerens ambisjonsnivå.

La Gazzetta dello Sport melder at Mourinho ønsker å signere Bellerin fra Barcelona for å fylle høyreback posisjonen, de kan velge å vente til sommeren og få han gratis, eller legge inn et lavt beløp nå i januar og kjøpe han ut.

SISTE: Liverpool kaster seg inn i kampen om ettertraktet ving