Breel Embolo

Monacos sportsdirektør Paul Mitchells har ikke lagt skjul på at den sveitsiske landslagsspilleren Breel Embolo er øverst på sin ønskeliste. – For noen uker siden så det fleste det kom til å gå veien da Borussia Mönchengladbach, klubben han har spilt for bekreftet spissen ønsket å dra videre.

Ligue 1-klubben AS Monaco annonserte ankomsten 25 år Breel Embolo tidligere i ​​kveld.

Les: Barcelona har et gigantisk problem

Han har skrevet under på en kontrakt som vil holde ham i Ligue 1 de neste fire sesongene.

hovedpersonen selv er svært fornøyd i et intervju på klubbens hjemmeside:

– Jeg er veldig glad for å komme til AS Monaco og være en del av dette storslåtte prosjektet. Jeg vil takke ledelsen for å ha gitt meg muligheten til å være en del av en så stor klubb. Jeg ønsker å integrere meg så fort som mulig og bringe mine kvaliteter til laget.

Forrige sesong scoret Embolo 11 mål på 31 kamper for Mönchengladbach.

Legende +: De 5 beste free transfer-overgangene til Manchester United