Bilde: Molde FK: Benjamin Tiedemann Hansen

Benjamin Hansen kommer til Molde fra Haugesund, som han forlot ved utløpet av kontrakten. Han har spilt for Haugesund de siste tre sesongene, etter han meldte overgang fra danks fotball og FC Nordsjælland i 2019.

Han passer perfekt inn i planene til hovedtrener Erling Moe, som består av et knallsterkt midtforsvar med superraske oppspill på begge sider. Molde som er i ferd med å bli den evige toer girer kraftig opp for å skape trøbbel for Bodø/Glimt og et Rosenborg med nye koster. Vi i Sporten tror det blir vel tøft og tipper at Bodø/Glimt blir seriemestre for 3.dje år på rad.

Les: Aubameyang bekreftet. Så mye går han ned i lønn.

Midtstopperen Benjamin Tiedemann Hansen er offisielt klar for Molde, han blir med på oppkjøringen hvor de blant annet skap spille mot Aston Villa i Brighton til det som blir en svært spennende sesong.

Tiedemann Hansen har vært en forsvarsbauta og kaptein for Haugesund de siste sesongene.

Les på F7: Simply Red kommer til Norge for første gang på 30 år!

Den 27 år gamle dansken har signert en treårskontrakt med moldenserne.

Stopperen kontrakt med Haugesund løp ut ved nyttår. Nå har han funnet seg ny klubb.

– Det er helt fantastisk. Vinteren har vært lang, så nå gleder jeg meg bare til å komme i gang! Molde er en toppklubb med press om å vinne hver eneste kamp. Det blir en spennende sesong, med et spennende system som passer meg bra, sier Benjamin Tiedemann Hansen i pressemeldingen.

Det er ventet at Molde skal spille med tre midtstoppere og vingbacker i sesongen som kommer.