Le Parisien trykker ut noen mindre vakre betraktninger mellom sine ironiske magedrag av Gauloises sigaretter om Paris Saint-Germain sin manager Mauricio Pochettino. – For å koke den franske avisen sin holdning ned til en setning vil det være » Vi liker han ikke»

Den argentinske manageren leder med sitt stjernegalleri Ligue 1 med god margin, men det holder ikke. Franske eksperter peker på at spillet ikke flyter så bra som det burde, nyervervelser skal være misfornøyde og viktigs Lionel Messi har ikke funnet seg til rette etter han forlot Barcelona.

Les: Bekreftet: Beckham henter inn høyreback med 109 Premier League-kamper

Le Parisien tok sats etter Paris Saint-Germain røk ut av den franske cupen mot Nice på mandag, overskriften den påfølgende dagen var «Dead man walking» under forklarte de at Mauricio Pochettino ikke lenger blir sett på som en del av fremtiden til klubben.

Pochettino har dårligere resultatprosent (68,2) enn forgjengerne Thomas Tuchel (74,2) og Unai Emery (75,8) – En skilsmisse fra PSG i sommer sies å være uunngåelig. Le Parisien melder også at PSG allerede i januar lette etter en erstatter for argentineren, men uten å få hentet den de ønsket.

Klubbens førstevalg Zinedine Zidane er fortsatt i feriemodus og skal ha takket nei til oppdraget på nåværende tidspunkt.

Les: Aubameyang bekreftet. Så mye går han ned i lønn.

Mauricio Pochettino har tidligere blitt sagt å være åpen for en overgang tilbake til England og Premier League. Argentineren er trukket ut som en potensiell erstatter for Ralf Rangnick i Manchester United.