Special price for you, Liveprool.

Det er mange som nå sammenligner Mohamed Salah med Luis Suárez på sitt beste for Liverpool. Salah er så god om dagen at det er vanskelig å overhodet gjøre sammenligninger.  – Det kan godt tenkes gullballen deles ut til en Egypter i Premier League, det har ikke skjedd før.

Les: Hva er det med Liverpool og Southampton egentlig?

Mohamed Salah har ekstrem spillerglede, fart, teknikk og målteft, akkurat som Lynet McQueen i Biler «er fart» er Mohamed Salah fotball.

Liverpool 2 Newcastle 0

Newcastle manager Rafa Benitez var tilbake på Anfield for første gang som gjestende manager, det blir sikkert ikke en merkedag hjemme hos Benitez familen.

Les: Benitez måker vei mot Anfield

Mohamed Salah har scoret mål syv kamper på rad

Det har utviklet seg et spennende angrepskløver bestående av Mohamed Salah som satte inn 1 – 0 målet, Sadio Mané som satte inn Liverpools andre scoring etter en lissepassning av den tredje i angrepskløveret Roberto Firmino. – Vi skal ikke glemme Alex Oxlade-Chamberlain med sin økende form skal du ikke se bort i fra at Liverpool kan lykkes med å få en firkløver.

Les: Balotelli er klar for et heidundrande comeback

Dagens seier brakte Liverpool opp på andreplassen i Premier League, et poeng foran Manchester United som har en kamp mindre spilt- Manchester United møter Crystal Palace på mandag.

 

 

 

Ingen i de fem store europeiske ligaene har scoret i flere klubbkamper enn Salah denne sesongen. Han har nå funnet veien til nettmaskene i 26 av kampene han har spilt for Liverpool.

  • Mohamet Salah: Liverpool 26 kamper – Premier League
  • Edinson Cavani: Paris Saint-Germain 24 kamper – Ligue 1
  • Robert Levandowski: Bayern München 23 kamper – Bundesliga
  • Harry Kane: Tottenham: 21 kamper: Premier League
  • Lionel Messi: Barcelona: 20 kamper: La Liga

Mohamed Salah er en av de beste i verden og akkurat nå kanskje den aller beste, han spiller med en ekstrem selvtillit som gjør at alt han forsøker går bra.

Hans fantastiske ferdigheter kombinert med en leken frekkhet gjør at ingen lenger tenker på at Coutinho forsvant til Liverpool.

Liverpool – Newcastle 2-0
Premier League
40′ 1-0 Mohamed Salah
55′ 2-0 Sadio Mané