Har vært gull for hverandre. (foto: liverpool, twitter)

Mohamed Salah har slått den ene rekorden etter den andre hos Liverpool. 19 scoring og 9 assists på 20 kamper denne sesongen tegner bildet av en spiller som sitter på ekstremt gode kort på hånden i de pågående kontraktsforhandlingene med Liverpool.

Med kontrakt til 2023 og en lang prosess med forhandlinger om forlengelse, har det vært spekulasjoner om Salah er på vei bort fra Anfield. I sommer var det sterke rykter om at Real Madrid jobbet med en plan for å hente en av de vasseste angrepsspillerne i Europa.

Les: Robert Lewandowski bruker uka til å vise hvorfor han fortjener gullballen

Det var før sesongstart, nå virker Liverpool og Salah uadskillelige.Trodde vi.

29-åringen er krystallklar på at han ønsker mest av alt å bli på Anfield, men Liverpool må vise at de vil det nok.

-Jeg har flere ganger sagt at beslutningen ikke ligger hos meg. Jeg ønsker å bli i Liverpool, men beslutningen er i ledelsens hender og de er nødt til å finne en løsning. Det er ingen problemer, men vi er nødt til å komme til enighet om kontrakten. Det er opp til dem, begynner Salah til Liverpool Echo.

Det er opp til dem.

-Din finansielle verdi viser hvor mye klubben verdsetter deg og at de er klare for å gjøre hva som helst for at man skal bli, men beslutningen i seg selv er ikke bare basert på de økonomiske forholdene, fortsetter Salah.

Ikke nok å bryte gjennom lønnstaket.

Bros. (foto: liverpool, twitter)

Les på Engelske klubber: Kalvin Phillips sier nei takk til Manchester United

-Det er ting som klubbens ambisjoner, manageren og hva han ønsker å gjøre med laget og de spillerne han ønsker. Det er alle viktige elementer når man tar beslutningen, sier Salah.

Som vet å bruke sin posisjon i forhandlingene. Fullt forståelig, men vi skjønner også at Liverpool kvier seg for å legge for mange forhold på bordet. Det kommer forhandlinger med spillere også etter Salah. Når Salah setter en helt ny standard for hva klubben er villig til å gi, skal Liverpool være sikre på at dette er en bærekraftig vei videre.