Den bosniske midtbanespilleren Miralem Pjanic hadde det utvilsomt best i Italia med to lange opphold i Roma og Juventus. – I 2020 valgte han å gå til Barcelona som allerede var i krise.

I september forlot den bosniske landslagspilleren Barcelona på lån til tyrkiske Besiktas. -Dette etter å ha havnet i en konflikt med Barça-manager Ronald Koeman.

Les: Spansk media: Chelsea sier ja, men Tuchel nekter å hjelpe Barcelona med to spillere

«Han hadde ingen problemer med spillet mitt, men han ga meg ingen svar. Tiden gikk og situasjonen ble enda verre, helt uten grunn. Jeg var en profesjonell, så det er vanskelig å forstå. Mange i klubben forsto det heller ikke. Da fikk jeg en mulighet til å dra og da valgte jeg å ta den, jeg trenger å spille. Jeg vet hva jeg kan bidra med til et lag, men spillere trenger selvtillit og dialog, der ting blir sagt ansikt til ansikt. Jeg ville ha foretrukket om ting hadde blitt sagt direkte til meg, men det er det det er. Det var en veldig merkelig kommunikasjon, og det er første gang jeg har vært gjennom det. Jeg har hatt et godt forhold til alle trenerne mine. Jeg vet ikke hva som skjedde, sa Pjanic til Marca da.

Nå melder Barcelona-avisen Sport, at Besiktas ønsker å kansellere lånet og sende Pjanic tilbake til Barcelona. Midtbanespilleren har hatt vanskelig for å imponere i Besiktas og har også gått glipp av en håndfull kamper på grunn av skader.

Pjanic har imidlertid små forhåpninger om å ta en plass i den nye Barça-treneren Xavis startellever, ifølge nettstedet.

Les på Popidol: Colin Farrell skal fortsette å spille Pingvinen

31-åringen har kontrakt med Barcelona frem til sommeren 2024.