Wanda Nara og Maxi Lopez.

Det er aldri kjedelig rundt Wanda Nara. Modell, selvdigger, fotballagent og TV-stjerne. Når damen i tillegg bruker sosiale medier hver gang hun har på seg badedrakt, blir det som sagt aldri stille. Maxi Lopez trer nå av som fotballspiller, men må takle å kobles til Nara også da.

Sammen har de tre barn. Etter skilsmissen valgte Nara Mauro Icardi (har tydeligvis et kjært forhold til fotballstjerner). Etter dette har et trekantdramaet Lopez-Nara-Icardi underholdt sladrepressen (og resten av oss).

Les: ESPN: Real Madrid har satt en prislapp på utilpass Ødegaard

Så tilbake til Maxi Lopez. På fredag ble det kjent at 37-åringen ser seg fornøyd med fotballkarrieren etter å ha spilt ut kontrakten med Serie C-klubben Sambenedettese.

Lopez startet karrieren i River Plate, ble hentet til Barcelona i 2005, men forsvant etter 19 kamper og fattige 2 scoringer. Etter dette har det blitt spill for Mallorca, Udinese, Sampdoria, AC Milan og Torino.

Totalt syv titler (3 seriemesterskap for River Plate, 2 La Liga-titler, 1 Champions League-tittel og Super Cup-tittel med Barcelona).

Les på Engelske klubber: Benitez gjør det eneste rette: Seamus Coleman har ingen planer om å forlate Goodison Park

Imponerende rekke. Hva så med Serie C-delen av karrieren som avslutter det hele for senterforwarden?

Trekantdramaet Lopez-Nara-Icardi, denne gangen uten Lopez. (foto: nara, twitter)

3 scoringer på 24 kamper. Vi tenker det var greit å gi seg, Lopez. Vi ønsker argentineren lykke til videre på reisen.

Les: Tre Premier League klubber jakter 19 åring i svensk andredivisjon