Ser ikke ut som en kar som har lyst til å dra noe sted!

Samtidig som Real Madrid selger unna spillere for å få råd til å hente Kylian Mbappé har den unge superstjernen kommet med to krav til Paris Saint-Germain som langt på vei viser han ønsker å bli.

I går kveld var det cupfinale på Stade de France hvor Kylian Mbappé beviste sin verdi, ikke bare med å score det ene målet, men gjennom hele kampen var han et uromoment for Monaco.

Les: Sam Allardyce valgte å si nei takk

Mauro Icardi og Kylian Mbappé scoret hvet sitt mål:

Paris Saint-Germain 2 Monaco 0

Det første målet kom etter en stygg tabbe av Monaco-stopper Axel Disasi. Han greide ikke å håndtere en pasning fra egen keeper, mistet ballen til Mbappé rett utenfor egen 16-meter og så den unge superstjernen servere Icardi på åpent mål.

Etter pause var PSG heldig da et innlegg fra Gelson Martins lurte keeper Keylor Navas og traff tverrliggeren.

– Vi jobber hver dag for å oppleve denne typen følelse, belønning og anerkjennelse, sa Mbappé.

Les på Helsesjefen: Bekymret over pandemidrikking

– Det er et resultat av arbeidet hele gruppen legger ned, og støtteapparatet. Alle som jobber for oss og for klubben, og selvsagt også tilhengerne som ikke kunne være her. Vi tenker mye på dem, og denne tittelen er for dem også.

Paris Saint-Germain har fortsatt sjansen til å bli seriemester for fjerde år på rad og åttende gang på ni år, men Lille er ett poeng foran før siste serierunde søndag. Da spiller Lille borte mot Angers, PSG borte mot Brest.

Mbappé punkterte kampen i det 81. minutt med assist fra Angel Di Maria.

PSG vant cupen for sjette gang på de sju siste sesongene. Klubben har vært i finale hvert år siden 2015. Monaco har ikke vunnet den franske cupen siden 1991, som er året da laget fra fyrstedømmet forrige gang var i finale.