Det har vært pratet mye om en 19-åring i den danske superligaen den siste uken. Kanskje ikke så rart når Premier League-giganter og Ajax er på Kamaldeen Sulemana.

FC Nordsjælland-spilleren har kontrakt til 2024, men den danske klubben innså raskt at de hadde hentet et talent som raskt ville vokse seg ut av superligaen.

Les: Haitam Aleesami er ferdig i Russland

Veldig raskt.

Vingen ble hentet til Nordsjælland fra akademiet Right to Dream i 2020, og er allerede på vei ut av Skandinavia.

-Vi har fulgt ham i lang tid, og vi anser ham som det største talentet i Skandinavia, fortalte Manchester Uniteds danske speider Møller Nielsen til B.T. tidligere denne måneden.

Kamaldeen Sulemana

Denne uken hevdet Football-Insider at United hadde lagt inn et bud som lå over talentfabrikken Ajax sitt. Men det stanser ikke der.

Etter onsdagens superligakamp ble FC Nordsjællands trener spurt om dette var Sulemans siste kamp i Danmark.

-Det kan man anta… Det er så mye hype rundt ham. Det er fullt forståelig, og jeg gjorde det samme i fjor da han fikk debuten, begynner trener Flemming Pedersen ifølge Bold.

Les på F7: Skadet midtbanespiller kastes inn som keeper i Champions League

På spørsmål om hvor 19-åringen passer best inn, Ajax eller United, kom Pedersen med ny informasjon.

-Det er et godt spørsmål. Ajax er kanskje det sikre valget hvor han helt sikkert får mye spilletid. United, Liverpool og de andre som er på banen…. Jammen, jeg kjenner Kamal så godt, at når han blir presset så tar han automatisk også det neste skrittet. Og med den personaliteten og mentaliteten han har, vil jeg aldri si at det vil være et for stort steg, for han er ekstraordinær, avslutter Pedersen.

United, Liverpool og de andre.

Sulemana står med 10 scoringer og 8 assist denne sesongen på 29 kamper. Trolig blir dette historien 19-åringen etterlater seg i dansk superliga. Balløya venter utålmodig.

Les: Dette er Mbappés krav