Harry Kane leder et England som ikke møter altfor tøff motstand, mener Paul Ince.

Tidens svakeste begrunnelse for å skille lag kom opp i dagen etter Chelsea og deres argentinske manager på tirsdag ble gjensidig enig i at det var slutt. – Fem strake seiere og en klubb som har snudd en tøff start til tross Mauricio Pochettino er ferdig etter bare ti måneder.

I enigheten ligger det en fet fallskjerm, nøyaktig hvor fet vet vi ikke enda, men ryktene sier 12,5 millioner euro. En sum som øverføres denne uken. – Allerede før fallskjermen er på konto har Harry Kane, som elsket å spille for Poch i Tottenham fått Bayern München som er i seriøs managernød til å kaste seg over telefonen og komme med et tilbud det blir umulig å si nei takk til.

Les: Overbevist Chelsea igjen ender med italiensk trener

Bedt om å kjappe på før Manchester United får ut den berømte fingeren.

Det haster nemlig, helt siden Ole Gunnar Solskjær sine dager på Old Trafford har Manchester United hatt Mauricio Pochettino høyt på sine ønskelister. Bayern München må benytte Manchester United sin somling med å sparke Erik ten Hag til å sikre en avtale.

En ting er sikkert Mauricio Pochettino og hans team kommer ikke til å være arbeidsledig serlig lenge. Harry Kane som har fortsatt å score mål etter han skiftet til Bundesliga var deppa i over et år etter at Tottenham i november 2019 sparket hans favoritt manager. – Det var bare noen måneder etter Mauricio Pochettino tok Tottenham til Champions League finalen.

Les på Engelske klubber: Tidligere Manchester United-assistent danket ut Guardiola og Arteta!

Bayern står uten manager etter Thomas Tuchels avgang.

Pochettino har tidligere også bakgrunn i Paris Saint-Germain, Tottenham, Southampton og Espanyol.