Engelskmann, tysker, engelsmann, så argentiner. Tilbake til italiensk boss? (foto: Chelsea)

Da meldingen kom denne uken om at Mauricio Pochettino er ferdig hos Chelsea, kjente vi det fulgte med to store spørsmålstegn. Why? Why now? Fem seire på rad, 6. plass foran Newcastle og Manchester United, Chelsea-spillere som endelig begynner å spille som et lag. Vi har ristet av oss skuffelsen over å miste Poch nok en gang i Premier League, nå haster Todd Boehly og gjengen igjen inn mot trenerskifte før sesongstart.

På tirsdag kom bekreftelsen om Pochettino, umiddelbart ble Thomas Frank nevnt som potensiell kandidat. La Gazzetta dello Sport hevder på sin side det går mot nok en italiensk trener på Stamford Bridge.

LES: Viktigere å sikre Bundesligas beste enn å signere Kylian Mbappe etter sjokk pensjonering

Ancelotti, Ranieri, Vialli, Di Mateo, Sarri, Conte. Tradisjonen med italienske trenere på sidelinja hos Chelsea er sterk, ifølge det italienske mediet står nå neste italiener for tur.

La Gazzetta dello Sport hevder Roberto de Zerbi og Enzo Maresca er høyt oppe på ønskelista.

De Zerbi har imponert hos Brighton og står nå fri og frank etter å ha gitt seg etter sesongen. Maresca har tidligere vært assistent for Pep Guardiola hos Manchester City og har nå ledet Leicester tilbake til Premier League.

The game is on – nok en gang på Stamford Bridge.