Florian Wirtz feirer Bayer Leverkusen sitt første Bundesliga-gull sammen med venner..

Real Madrid er kjent for å kun ville signere en Galácticos om gangen. – I fjor sommer var det Jude Bellingham som kom i en overgang fra Borussia Dortmund og i år blir det etter alle solemerker Kylian Mbappe som kommer «gratis» fra Paris Saint-Germain. «Gratis» med de største anførselstegnene du kan tenke deg. «Sign on Fee» sies å være på 100 millioner euro, en sum forbeholdt en skikkelig Galácticos.

Det er ingen som vet helt sikkert hva lønna til den franske superstjernen kommer til å bli, men noe under 60 millioner euro pluss bonuser blir det ikke.

Les på Spansk fotball: Jørgen Strand Larsen reddet kvelden og sesongen

Denne sommeren må enten Real Madrid bryte regelen om bare en Galácticos eller velge bort Kylian Mbappe!

Det er bare noe dager siden at Real Madrid med en følelse av full ekvilibrium tok det med ro overfor deres tyske nav på midtbanen Toni Kroos til tross for at det bare var noen få uker igjen av hans avtale med klubben.

Han ville singere en forlengelse og alle planer om å finne en erstatter kunne gjennomføres nå, eller senere, det var egentlig ikke så nøye. Nå ringer alarmklokkene Santiago Bernabéu, lansiktige planer har nå blitt svært kortsiktige etter Toni Kroos sjokk pensjonering kunngjøring. – Real Madrid sitt apparat er satt i høyberedskap for å hente sesongens spiller i Bundesliga. Det blir ikke billig, tvert imot! Når du mister en av verdens meste spillere må erstatteren også være på samme nivå.

Les: Liverpool har begynt å hente Feyenoord-spillere – men får sterk konkurranse fra Arsenal

Kroos ble tilbudt en ny kontrakt i Real Madrid for å bli utover slutten av sin nåværende avtale neste måned. Det var ventet at den tyske landslagsspilleren skulle bli på Bernabeu i minst en sesong til, men han har nå bestemt seg for å stoppe karrieren etter EM 2024.

I en uttalelse på sosiale medier skrev den legendariske midtbanespilleren: «Som jeg alltid har sagt: Real Madrid er og blir min siste klubb. Etter 10 år, på slutten av sesongen, avsluttes dette kapittelet. Jeg kommer aldri til å glemme den frekke vellykkede tiden!

Denne avgjørelsen betyr at karrieren min som aktiv fotballspiller avsluttes denne sommeren etter EM.

Jeg er glad og stolt over at jeg i tankene mine fant den riktige timingen for min beslutning og at jeg kunne velge den på egenhånd. Ambisjonen min var alltid å fullføre karrieren på toppen av mitt prestasjonsnivå.»

Spilleren som bare skal inn nå er Bayer Leverkusen-stjernen og Kroos lagkamerat for Tyskland Florian Wirtz, som scoret 11 mål og ga 11 assists i Leverkusens ubeseirede Bundesliga sesong. – En spiller som Liverpools nye manager Arne Slot regnet med de kunne friste over til Anfield i og med «somling» fra Real Madrid.

Florien Wirtz kom til Bayer Leverkusen sin ungdomssatsning sommeren 2020. – Konservative (betyr de alltid bommer på nedsiden) Transfermarkt har ved siste oppdatering verdsatt 21 åringen til 110 millioner euro. (Samme organ har satt verdien til Kylian Mbappe på 180 millioner euro)

Florian Wirtz kom grusomt tilbake denne sesongen etter en alvorlig kneskade forrige sesong. – En skade som da hindret en overgang til Liverpool, en overgang som ville kostet en brøkdel av det som er prisen idag. Manager Xabi Alonso har intet ønske om å selge, men med så store penger som blir lagt på bordet nå blir det vanskelig å stå imot.

ENGELSKE KLUBBER: Premier League-klubb i forhandlinger med en av toppkandidatene til Manchester United-jobben

Marca melder sammen med flere andre spanske medier at Real Madrid har gjort Wirtz til en hovedprioritering.

Wirtz blitt kåret til sesongens spiller i Bundesliga, og er satt til å lede Leverkusens oppdrag inn i Champions League neste sesong. Men hvis Real Madrid kan matche den rapporterte prisen på 150 millioner euro som kreves av Leverkusen-sjef Fernando Carro, kan han spille på Bernabeu på ukentlig basis neste sesong.