Ikke lett for Dan Ashworth å holde stry på epost-kontoene sine.

Newcastles sportsdirektør Dan Ashworth ble raskt blinket ut av Ratcliffe og gjengen som neste sportsdirektør hos Manchester United. Da Newcastle-ledelsen skjønte hvor det bar, ble Ashworth raskt sendt på «gardening leave». De siste månedene har de to klubbene kranglet om store beløp og hvordan sportsdirektøren skal kjøpes fri når det først skjer. Nå har det kommet frem en tabbe i prosessen som får Newcastle-ledelsen til å frese og engelske myndigheter til å bli nysgjerrige.

Ifølge The Telegraph gjør engelske myndigheter seg klar for å undersøke en omdiskutert epost som ved en tabbe kom til/fra Ashworths sin Newcastle-epostkonto.

LES: Manchester United kan plukke treneren som topper Guardioalas og Artetas prestasjoner – hvis de dumper Ten Hag

Newcastle mener de har bevis på at Manchester United tok første henvendelse med Ashworth uten Newcastles tillatelse. På tirsdag meldte Daily Mail Newcastle hadde fått tak i epost-korrespondanse mellom Manchester Uniteds kommende direktør Omar Berrada og Ashworth, der Newcastles sportsdirektør angivelig skal ha takket ja til United-jobben uker før United-ledelsen kontaktet Newcastle.

Ifølge The Telegraph risikerer Man United å bli gransket av engelske myndigheter. Det har fortsatt ikke kommet en offisiell klage til Premier League eller FA, men The Telegraph melder eposten ble sendt til Newcastle-kontoen ved en feil, så bevisene skal være på plass.

The Telegraph hevder Newcastle dropper å klage inn United og skal heller bruke tabben i forhandlingene for å jekke opp prisen for å slippe Ashworth. Dette skal svi.

F7: Legenden Toni Kroos har valgt sommeren til å løfte sitt aller siste trofé