Klubbpresident Perez ser alt.

Det er ikke så ofte det skjer en utskifting av keepere hos Real, men nå har reservekeeper Andriy Lunin gått lei. Vel og bra å spille for en av verdens beste klubber, men tusen minutter på kamparenaen i løpet av sesongen holder ikke lenger for den ukrainske 24-åringen.

Ifølge Marca har Lunin gitt beskjed til Real-ledelsen at han ønsker seg bort til mer spilletid, men ikke på flere utleieopphold (tre siden 2018).

LES: Siktet av Uefa etter Conference League-finalen

Dette har fått klubbpresident Perez og gjengen til å tråle markedet for en erstatter. Marca hevder valget har falt på David Soria. 30-åringen har spilt for Getafe siden sommeren 2018. Soria har solid erfaring i La Liga med totalt 195 kamper fordelt på Sevilla og Getafe.

Soria har i tillegge en bakgrunn fra Real Madrids ungdomssystem, så her byr det ikke på noen uønskede overraskelser. Ifølge Marca forventes det at Soria signerer med Real i løpet av neste uke.

Med Courtois, en av verdens desidert beste keeper foran seg i spilletidskøen, går Getafe-keeperen med åpne øyne inn inn i en ny arbeidshverdag. Det blir garantert ikke 38 La Liga-kamper fra start som denne sesongen.

LES OGSÅ: Mario Balotelli får så hatten passer av klubbdirektør

Muligheten til å returnere til ungdomsklubben kan ikke takkes nei til.