Dansk dynamitt gjør det bra på "lavbudsjett",.

I sommer hadde Brentford en ung angrepsspiller på blokka. Dette var før hysteriet startet og spilleren endte i London for 100 millioner pund. Thomas Frank har vist med Brentfords «lavbudsjett» at resultater ikke ene og alene styres av penger, men skulle gjerne ha sett at gigantene holder seg unna klubbens mål.

-Sett utenfra synes jeg Mudryk er en virkelig god spiller, men 100 millioner pund? Han har vist tegn på stort potensiale, men han må nok vise mer. Det er et uttrykk for at prisene nå, de synes jeg er vanvittige, sier Brentford-manageren til Bold.

LES: Enrique er kalt inn til møte – drømmejobben venter

Ifølge The Athletic var Brentford på Mudryk i sommer og var klar for å betale rundt 330 millioner kroner for den unge spilleren fra ukrainsk liga, en pris Brentford mente representerte verdien på den da 21-årige spilleren.

Så meldte Arsenal seg på, så kuppet Chelsea signeringen med å skyve 100 millioner pund over forhandlingsbordet i januar.

– På overgangsmarkedet fungerer det sånn. Når det er budkrig, så stiger prisen og man ender opp med å betale for mye, kommer det tørt fra Frank.

Dermed gikk Mudryk til en pris som lå grovt regnet 900 millioner kroner over markedsprisen Brentford hadde regnet seg frem til.

LES OGSÅ: Comeback i Premier League for spilleren som senket Bayern München

Surt for Brentford, Thomas Frank kan likevel kose seg med å ta et blikk på Premier League-tabellen.

(fra google)