Gleder seg visst til Goodison Park. (foto: villareal, twitter)

Noen som husker Arnaut Danjuma i Premier League? Hos Bournemouth var nederlenderen en av de store profilene med 17 scoringer og 8 assists på 52 kamper. Snart to år etter at spissen forsvant til La Liga og Villareal, er han tilbake for å delta i en redningsaksjon.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano er Danjuma rett rundt hjørnet med å signere leieavtale med Everton. Med fattige 15 scoringer på 19 kamper trenger Frank Lampard sårt en angrepsspiller som ikke er hemmet av manglende selvtillit foran motstandernes mål.

LES: Straffes med 15 poeng i «plus-valenza» saken, men det stopper ikke der

Danjuma er bare en legesjekk på lørdag unna signering, ifølge Romano dreier det seg om leieavtale uten kjøpsopsjon, det vil si ren redningsaksjon.

Nederlenderen fortsatte suksessen fra Bournemouth hos Villareal, med solide 22 mål på 51 kamper. Forrige sesong hamret han inn 10 mål i La Liga, 6 i Champions League, inkludert den matchvinnende scoringen i første kvartfinale som bidro til å sende Bayern München ut av CL (1-1 i andre kamp).

Denne sesongen startet med skade, etter dette har det blitt litt varierende med spilletid på 26-åringen, 6 mål på 813 minutters spilletid sier likevel at Frank Lampard får inn en forsterkning med Premier League-erfaring og målteft, en spiller som kan gjøre en forskjell fra dag én.

LES OGSÅ: Brasiliansk media: Man United-spiller sendes til Flamengo