Gonçalo Ramos

Akkurat nå er Portugal i ferd med å parkere Luxembourg i EM-kvalifiserings-kamp, med Ronaldo tilbake er Gonçalo Ramos på benken. Den 21 år gamle Benfica spilleren har i flere år hatt merkelappen det neste store i Portugal en god stund, men det far først i VM i Qatar han virkelig ble lagt merke til over alt.

I VM-kvartfinalen mot Sveits startet Gonçalo Ramos i stedet for Cristiano Ronaldo – og han svarte med å score hat-trick.

Les: Bekrefter Ancelotti er toppkandidaten med stor T

21-åringen er en gjenganger for Benfica, hvor han har blitt kreditert med 16 mål på 21 ligakamper denne sesongen. Ikke overraskende er det interesse for spissens tjenester og nå kommer det også meldinger som sier at hovedpersonen selv er misfornøyd med sin situasjon i den portugisiske storklubben.

Er i ferd med overta for Ronaldo på Portugal, hva er galt med å gjøre det på Manchester United også!

Record melder at Benficas sportslige ledelse forrige sesong lovet Ramos en ny, forbedret kontrakt. 21-åringen har imidlertid ikke fått tilbud om ny kontrakt, noe han er «svært skuffet» over, og ifølge avisen kan han ikke forstå hvorfor forhandlingene blir forsinket.

Manchester United er opptatt av å signere Ramos i sommer, ettersom Premier League-gigantene er kjent for å være på utkikk etter en ny spiss. Benfica-stjernen har en utkjøpsklausul på 120 millioner euro, som må aktiveres dersom en overgang skal tvinges igjennom.

Transfermarkt mener Gonçalo Ramos er verdt 40 millioner euro, Record mener at Benfica vil godta et tilbud som er nærmere verdisettelsen enn utkjøpsklausulen.

LES: Diskuterer allerede salg av Lewandowski

Gonçalo Ramos nåværende kontrakt med Benfica varer til 2026.

Blålink: Bookbeat: prøv lydbok gratis i 45 dager