Marcus Rashford og Ralf Rangnick

Marcus Rashford har hatt sin mest slitsomme sesong for Manchester United så langt og det gikk fra ondt til verre under Ralf Rangnick sin midlertidige ledelse. 24-åringen som ankom Old Trafford i 2016 har hatt mange store fotballøyeblikk, men denne sesongen har det blitt langt imellom høydepunktene.

Rashford har kun scoret fem mål på 31 kamper denne sesongen og har kun hatt 12 Premier League-starter.

Han startet på benken i dagens 3 – 1 tap mot Arsenal. Manchester United er nå nede på 6.plass i Premier League og skulle det stå kan de regne med tøff konkurranse fra Bodø/Glimt i neste års Conference League.

Marcus Rashford siste mål eller assist kom i uavgjort mot Southampton i februar, og han har blitt droppet fra Englands landslag. Manager Ralf Rangnick har ikke klart å inspirere, noe vi kan se hos de aller fleste spillerne til Manchester United.

Rashford står overfor en stor oppgave for å komme seg inn i varmen på landslaget igjen. – Klokken tikker fort mot vinterens VM i Qatar. Landslagssjef Gareth Southgate planlegger å teste spilleren denne sommeren for å finne roten til hans problemer.

Les: Tottenham i sjokk! Antonio Conte forteller han drømmer om å flytte til søkkrik klubb

Southgates inngripen er rapportert av Daily Star, som også hevder at Rashfords forhold til Rangnick er ikke-eksistererende.

Rashford «har slitt med å danne et forhold» med den midlertidige treneren, noe kraftige rykter om at ferden går videre. Både Paris Saint-Germain og Barcelona har frisk i minne hvor god den engelske spissen faktisk er og skal være svært keen på å hente han. – Men nå har Rashford, bestemt seg for å bli på Old Trafford.

Rashford er «svært fornøyd» med utnevnelsen av Ajax-sjefen Ten Hag, som vil ta over rollen på slutten av sesongen.

Les: Roma med kuppforsøk


Rashfords nåværende kontrakt løper til sommeren 2023. Men som med de fleste spillere i klubben er det en opsjon på å forlenge den med 12 måneder.

Ten Hag har imidlertid gjort det klart for United-sjef Richard Arnold og Darren Fletcher at Rashford er en spiller han ønsker å beholde. – Cristiano Ronaldo, Anthony Martial og Edinson Cavani forventes alle å forlate. Ten Hag har en plan for Rashford.

Det antas at samtaler om en ny avtale vil finne sted denne sommeren. Med United og Ten Hag håpefulle om å sikre Rashford på nok en langtidskontrakt.

Rashford har scoret 93 mål på 301 kamper for United, i tillegg til å bidra med 57 assists.