Innrømmet tabben i april og gjorde noe med det. (foto: arsenal, twitter)

For en lørdag på Emirates! Kaptein Martin Ødegaard og gjengen viste fra det 3. minutt mot Manchester United at de skal ha den siste Champions League-billetten. 3-1 seier og United ute av kampen om 4. plassen. Nå skal en viktig angrepsbrikke hentes fra City før neste sesong.

Arsenal har hatt en utfordring helt på topp, på lørdag var det ingen som klagde. Før neste sesong skal det likevel på plass en solid forsterkning som kan plage motstandernes forvarsspillere både i engelsk fotball og Champions League.

Les: Tottenham i sjokk! Antonio Conte forteller han drømmer om å flytte til søkkrik klubb

Ifølge The Athletic har Arsenal-direktør Edu vært i kontakt med Gabriel Jesus sine representanter om en overgang til Emirats. Ikke bare én gang, men gjennom de siste månedene. Mikel Arteta kjenner Jesus godt fra tiden som assistent hos Guardiola, The Athletic hevder 25-åringen har gitt positive signaler til en mulig overgang til London-klubben.

7 scoringer og 11 assists på 34 kamper så langt i sesongen, men med begrenset spilletid kan motivasjonen være tilstede for å trekke mot London. Spesielt med utsiktene til å spille en hovedrolle på topp hos klubben som rigges for å etablere seg på toppen.

Kn bli ekstremt verdifull for Arsenal. (foto: city, twitter)

Ender Erling Haaland (som det ser ut som) hos Manchester City, vil Jesus trolig få nok av motivasjon til å velge exit Etihad. Da står Arsenal klare.

(fra transfermarkt)

Mikel Arteta vet bedre enn de fleste hva som bor i Gabriel Jesus, hvis brasilianeren blir toppmål i sommer, da kan vi vente oss en solid forsterkning i City-spilleren.

Les: Declan Rice klar for exit – monsterbetaling avgjør når