Alessio Romagnoli

AC Milan kaptein Alessio Romagnoli har et litt merkelig forhold til sin manager Stefano Pioli. – De befinner seg på toppen av Serie A i tett konkurranse med Inter Milan og mye av årsaken er hvor effektivt Romagnoli organiserer forsvaret.

Trolig er det bare to meget sterke personligheter som krasjer, men Alessio Romagnoli vil gjerne dra videre, selv om alt fungerer foruten forholdet til sin manager.

Les: Tottenham i sjokk! Antonio Conte forteller han drømmer om å flytte til søkkrik klubb

Romagnoli sies å være enig med Lazio, det har fått alarmen til å gå hos AC Milan som trodde han ville returnere til sin ungdomsklubb Roma noe også «keiseren av Roma» Jose Mourinho var overbevist om. – Riktig by, men feil lag. Lazio er etter Stefano Pioli sin mening en mye tøffere konkurrent enn Roma, selv med «the special one» ved roret.

Nå opplyser Calciomercato at den 27 år gamle midtbanespilleren er blitt enig med Lazio om en femårskontrakt verdt tre millioner euro i året.

Romagnoli kom til Milan fra Roma i 2015 og er denne sesongen notert for et mål og en assist på 25 kamper.

Les: Declan Rice klar for exit – monsterbetaling avgjør når

Det er få som tror at Jose Mourinho fortsatt er manager for Roma spesielt lenge, kveldens 3 – 1 tap mot Inter Milan gjør at spill i Champions League ligger farlig langt unna.