Da Antonio Conte ble hentet til Spurs viste alle det ikke ville vare i årevis, men at han skulle ta med seg noen mesterskap før han raste videre. – Nå er Tottenham i sjokk, de kan miste han mye tidligere enn noen trodde.

Italieneren kom først til London i begynnelsen av november, og erstattet Nuno Espirito Santo som bare fikk 17 kamper i managerstolen. – 52-åringen signerte ikke en langsiktig avtale på Tottenham Hotspur Stadium. I stedet skrev han en avtale frem til sommeren 2023 selv om han ble tilbudt en tre års avtale med et års forlengelse.

Les: Fernando Torres tilbake for fullt!

Le Parisien skriver at Antonio Conte vil snu seg ut av de resterende 12 månedene av avtalen. Den tidligere landslagssjefen for Italia, manageren for Inter Milan, Juventus og Chelsea drømmer om å være Mauricio Pochettino sin etterfølger i Paris Saint-Germain. – Han har lovet avsatte i PSG at hvis de gir han tømmene vil han levere Champions League suksess.

De er få i fransk presse som tror at Mauricio Pochettino overlever sommeren i Paris, de fleste skriver, inntil i dag at tidligere Real Madrid manager Zinedine Zidane er øverst på PSGs sin liste, nettopp på grunn av suksess i Champions League. Men Zidane har ennå ikke ute av formodes og har ikke forpliktet seg til en avtale. Det antas jobben som landslagssjef for Frankrike frister mer.

Antonio Conte er svært kritisk til Tottenham akkurat som han var kritisk til sin forrige klubb Inter Milan.

Antonio Conte er under kontrakt i et år til, så skal en overgang skje må det sendes et kompensasjonsgebyr til Tottenham.

Contes tid i hovedstaden har ikke gått knirkefritt. Og faktisk kritiserte han klubbens overganger fra januar, og kalte det «rart» for Tottenham å sende ut fire spillere på lån og selge en.

Han sa også at jobben var en stor utfordring med at klubben startet en gjenoppbyggingsprosess. Men offentlig siden da har han lovet sin fremtid til Spurs etter å ha snakket med Levy i slutten av februar.

Les: PSG kliner til og dobler lønnstilbudet