Dette ordner jeg. (foto: united, twitter)

Denne uken gikk agent Mino Raiola ut og fortalte om situasjonen til Pogba før han står fritt til å forhandle med andre klubber fra nyttår. Forskjellen for Raiola denne gangen er at United har en manager som ikke gidder å spille spillet hans.

-Vi har mange tilbud til Pogba, inklusiv en kontraktsforlengelse fra Manchester United. Vi får se hva som er best for ham, sa Raiola i et interjvu med tyske Sport1.

Les: Football-Insider: Har plan om å hente Ronaldo fra Manchester United i januar

Italieneren i kjent stil, der alt skal skje på hans premisser. Da United-manager Ralf Rangnick fikk spørsmål om Pogba før Norwich-kampen på lørdag, kom svaret som viser at Manchester United har sluttet å sløse bort energi på situasjoner som med Pogba. Take it or leave it.

-Jeg vil ikke si at han ikke er verdt å beholde, men spilleren er nødt til å ønske å bli og spille for klubben. Hvis en spiller ikke ønsker å spille for en klubb som Manchester United, også på lang sikt, synes jeg ikke det gir mening å overtale ham til å endre mening, sier Rangnick ifølge Mirror.

Wow.

Som følger opp med å minne Raiola på at det er klienten hans som er den som må bevise at han er god nok for United, etter skaden han pådro seg på landslagstjeneste og som har holdt franskmannen borte fra syv United-kamper.

Les på Engelske klubber: Junior Firpo om tiden i Barcelona: «Ingen respekt»

-La oss få ham tilbake og få ham helt klar til å trene med laget, så får vi se hvor vi står. Jeg er nødt til å bli kjent med ham, jeg er nødt til å snakke med ham. Det handler om å være fysisk fit. Måten vi ønsker å spille på er med høy intensitet, avslutter Rangnick.

Wow.

Take it or leave it, boys.

Sorry, Solskjær, men dette var faktisk befriende å høre fra en United-manager.

Les: Philip Zinckernagel har en innstilling Nottingham Forest-supporterne digger!