Håpet i det lengste han kunne følge Forest hele veien. (foto: forrest, twitter)

Drømmen er og blir spill i Premier League, men med trykk på spill. Da Watford rykket opp til Premier League før sesongen ble det bestemt at den tidligere Bodø/Glimt spilleren skulle ut og skaffe seg mer spilletid i Championship med Nottingham Forest. Dette har vist seg som en utmerket løsning for dansken.

Faktisk så utmerket at Zinckernagel håper Watford ikke benytter seg av klausulen som gir klubben mulighet til å hente ham tilbake halvveis i sesongen.

-Jeg var villig til å komme på lån for en hel sesong. Jeg ville ikke dra et sted for noen måneder og så vende tilbake. Jeg ville spille fast, spille en masse kamper over en periode, begynner Zinckernagel til Bold.

Har blitt fullblods skogvokter. (foto: nottingham, twitter)

Hos Forest har vingen gjort god nytte for seg. 26-åringen har vært på banen i 21 kamper med 3 scoringer og 4 assists.

-Det ville være trist å reise i januar når du har spilt så mange kamper og du prøver å komme blant topp seks og du vil spille play-offs, så det ville være trist å ikke være del av det, avslutter dansken.

Forest ligger på 13. plass, men med bare seks poeng opp til 6. plass og ubeseiret i de syv siste kampene, skjønner vi at Zinckernagel føler tilhørighet til skogvokterne hos Nottingham og prioriterer dette fremfor noe spilletid i Premier League.

Er det noe Forest-supporterne vet å digge, så er denne innstillingen. Vi satser på at Watford lar Zinckernagel fullføre det han kom for i Nottingham.