Selv surpromen Jamie Carragher lar seg rive med i bienes feiring på Brentford Community Stadium. (foto: brentford, twitter)

Claudio Ranieri har ledet Joshua King og Watford til gigantiske seire som 4-1 mot Manchester United og 2-5 på Goodison Park mot Everton. På papiret skulle lille Brentford være en betydelig enklere motstander, men det vakre med fotball er at det på papiret har null betydning når dommeren blåser til kamp.

Watford var på god vei mot seier i fredagens kamp mot Brentford etter Emmanuel Dennis-scoring i første omgang. Brentford klarte ikke å utnytte mulighetene, og da det gjensto fem minutter igjen av ordinær tid, trodde Watford-supporterne at den fotball-livsviktige seieren var klar.

Les: Manchester United setter en stopper for bullshit fra Pogbas agent

Så smalt det to ganger fra Brentford. Først Pontus Jansson, så Bryan Mbeumo seks minutter på overtid på straffe.

Claudio Ranieri forklarer etter kampen hva som skjedde og ikke-skjedde.

-Det er utrolig, for vi var foran og hadde muligheten til å score mål nummer to og avgjøre kampen, men Brentford presset hardt. To ganger klarerte vi ikke å klarere ballen, og så begikk vi straffesparket.., sier Ranieri til Sky Sports.

Les på Engelske klubber: Junior Firpo om tiden i Barcelona: «Ingen respekt»

Claudio. (fra watford, twitter)

-Brentford var klar til kampen, og noen av mine spillere var det ikke. Noen var det, men andre ikke. Enhver situasjon er en kamp, og vi er nødt til å være klokere. Vi har spilt bedre mot store lag, men her var vi litt nervøse og gjorde mange feil, avslutter Ranieri.

Les: Paris Saint-Germain selger verdens største tøffelhelt

Heltente og fokuserte når de skal opp mot Manchester United eller Everton, nervøse når de skal opp mot biene fra Brentford. Det er dette som gjør Premier League til verdens kuleste liga der alt kan skje.