Joao Neves og landslagskamerat Bruno Fernandes

Manchester United forsøkte seg med et bud på 19 år gamle João Neves på bare 60 milllioner euro, men Benfica gadd ikke engang å lese hele tilbudet som tikket inn på faxen for noen dager siden.

Benfica manager Roger Schmidt hadde følgende fargerike ord om sitt unge talent på et sportsshow RTP1 Roger Schmidt: «João Neves er vis som en gammel mann og sterk som Asterix rett etter han har tatt styrkedråper».

Les: Newcastle åpner sterkt i sitt første bud

En ting er sikkert, styrkedråper eller ikke João Neves har ekstreme kvaliteter som allerede har løftet Benficas midtbane.

Manchester United ser de bare «må ha» João Neves og har ifølge Record langt inn et bud på 60 millioner euro. – Det er langt unna hva Benfica krever. – Sir Jim Ratcliffe må hoste opp 100 millioner euro eller så kan de bare glemme hele greia.

João Neves er en av spillerne som skal representere Portugal under EM i Tyskland til sommeren. – Portugal har sin første kamp på Leipzig Stadium mot Tjekkia 18.juni.

Manchester United kaptein Bruno Fernandes har lenge sagt at hans kamerat på landslaget João Neves er «den neste store» fra Portugal.

Les på Engelske klubber: Premier League-gigant har bestemt seg for å hente Xabi Alonso