Byggmester Jim Ratcliffe sjekker ut alle tenkelige og utenkelige alternativer. (foto: Ratcliffe)

Etter helgens FA Cup-finale rettes alt fokus mot små og store detaljer som skal gi Manchester United et nytt fundament for langsiktig suksess. Her skal det ikke lenger halses etter å kopiere Sir Alex Fergusons storhetstid, her skal det bygges. Yngre spillere skal inn og satses på, en av Premier Leagues mest spennende høyrevinger er på god vei til Old Trafford.

Det er ikke noe nytt at 22-åringen Michael Olise er linket til Manchester United, men ifølge Footballtransfers kilder har United posisjonert seg i pole position for signering av høyrevingen i sommer foran flere Premier League-klubber.

LES: Harry Kane får ny trener som «latterliggjorde» ham i Premier League

Olise dro til med 7 mål på de siste 6 kampene (to mot Manchester United!). Den franske spilleren var ute med skade tidligere i sesongen, men har likevel notert seg for 10 Premier League-scoringer på 19 kamper. Footballtransfers kilder melder Man United skal gjøre endringer på høyreflanken etter Antonys manglende produksjon, Olise passer perfekt inn i profilen på Old Trafford, der Ratcliffe og gjengen skal ha inn unge spiller med et stort potensiale, som også kan gjøre en forskjell i Uniteds angrepsspill allerede fra første sesong.

Olise skal ha vært stor fan av Manchester United som barn, når sannsynligheten er stor for at 22-åringen forlater Crystal Palace i sommer, er det få som blir overasket hvis neste destinasjon blir Old Trafford.

F7: Ny kontrakt for Ørjan Nyland!

Ifølge Footballtransfers skal det være en utkjøpsklausul på rundt 70 millioner euro, men detaljene rundt denne er ikke kjent.