Julen Lopetegui signerer uten å se på arket: Bilde West Ham

West Ham landet på en 9.plass i Premier League en plass under Manchester United. – Det var tilstrekkelig for at den skotske manageren David Moyes fikk sparken.

For noen minutter siden bekreftet London-klubben det som har ryktet i noen dager, nemlig at den tidligere Wolverhampton, Sevilla, Real Madrid, Rayo Vallecano, Porto og landslagssjef det spanske herrelandslaget Julen Lopetegui er tilbake i Premier League.

Les på Engelske klubber: Tidligere Manchester United-assistent danket ut Guardiola og Arteta!

«Jeg er der jeg vil være»

Den 57 år gamle spanske manageren Julen Lopetegui tar over West Ham fra 1.juli, men i og med at han ikke er i noen jobb nå vil han være delaktig i avgjørelser som har betydning for laget neste sesong.

Ifølge BBC er det en toårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år. «Vi har en fantastisk plattform. De siste årene har vært veldig gode, men ambisjonen min som trener er alltid å bli bedre og bedre, oppnå mer og ha større mål for å oppmuntre og forbedre spillerne og laget. For det er det fotball handler om: å konkurrere» sier Lopetegui til West Ham sine sider

«Jeg er der jeg vil være. Jeg er her fordi jeg vil være her og for oss var det en flott dag da vi ble enige. Det var andre muligheter, men jeg er veldig glad for at West Ham valgte meg fordi jeg også valgte West Ham. Dette er vi veldig glade for»

«Vi kommer hit med ideen og planlegger å lage mye bråk. Det er derfor vi kom hit, og vi er spente på utfordringen. Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe klubben og laget med å nå våre mål og nå vårt beste nivå.»

Les: Sevilla vil ha mer Ørjan Nyland!

Lopetegui har vært uten klubb siden han forlot Wolverhampton i august i fjor.