Big Harry.. (foto: Bayern München)

I 2018 vant Manchester City mot Tottenham i London, der Harry Kane ble pakket inn av Citys midtstopperlegende. Seks år senere er det klart for at City-legenden skal lede Harry Kane som neste Bayern München-trener. For crazy til å være sant? Nope.

Etter 1-3 tapet i Premier League for Tottenham og Kane, kom overskriften i engelsk media: «Kompany bosses Harry Kane». Den belgiske spilleren tillot Kane å touche ballen bare 18 ganger i løpet av nitti minutter, færre berøringer en noen andre spillere i startelleveren på de to lagene. Nå er Kompany igjen klar for å sjefe over Kane.

LES: Thomas Frank tar ryktene om jobb hos Manchester United eller Chelsea med største ro – vet hvilken klubb han leder i august

Kompany la opp i 2020, startet trenergjerning hos Anderlecht, så opprykk til Premier League med Burnley, så nedrykk med samme klubb. Harry Kane valgte Bayern München i 2023, scoret seg umiddelbart inn som toppscorer i Bundesliga. Nå skal det to gutta igjen møtes.

Ifølge den tyske overgangsjournalisten Christian Falk er Kompany og Bayern München enige om trenerkontrakt, nå skal det krangles om kompensasjonen til Burnley.

En smått absurd situasjon for Harry Kane, tenker vi.

ENGELSKE KLUBBER: Tidligere Manchester United-assistent danket ut Guardiola og Arteta!