En av Premier Leagues kuleste trenere. (foto: Brentford)

Han ledet Brentford til Premier League og har de siste sesongene fått klubben godt etablert i øverste divisjon. Flere storklubber har hatt og fortsatt har Thomas Frank på kandidatlista, men 50-åringen har ikke hastverk som en Graham Potter eller Robert de Zerbi for å ta neste store steg.

Rimelig uvanlig når du er linket til jobben hos Manchester United og Chelsea.

LES: Englands landslagstrener klarer ikke å fatte utviklingen til Manchester United-komet

-Jeg står nok på sidelinjen (for Brentford) 17. august. Det kommer garantert til å skje. Jeg trives her, som jeg har sagt mange ganger. Det er nærme det perfekte fotball-livet. Jeg har det ikke travelt, og jeg leter ikke etter noe annet. Men jeg har også lært at man må være åpen for muligheter, begynner Frank til The Athletic.


-Kan jeg bli her i syv år til? Jeg vet ikke, og det er ikke fordi jeg ikke elsker Brentford. Det er mer, vil jeg prøve noe annet? Men jeg er veldig klar over at gresset ikke alltid er grønnere i hagen til naboen, selv om det ser slik ut. Da kommer du inn dit og ser at det er mye ugress i gresset, sier den tidligere Brøndby-treneren.

Kunne ikke vært sagt bedre.

ENGELSKE KLUBBER: Englands landslagstrener klarer ikke å fatte utviklingen til Manchester United-komet