Agentfrue Wanda Nara sørger flittig med å dokumentere livet sitt.

Fordelen med å være en av verdens største klubber, er at det er en haug med spillere som ønsker å dra på seg den røde United-drakta. Ulempen er at agentene til en tilsvarende stor haug med spillere banker på United-døra når klienten er i trøbbel.

Denne gangen er det agentfrue Wanda Nara som har tatt turen til Manchester.

LES: Gir landslagstreneren sparken kun måneder før VM – åpner endelig døra for Premier League-spiller

Forrige helg var Mauro Icardi ute av kamptroppen til PSG mot Clement (0-5 seier). Da gikk han kjapt ut og fortalte han hadde tatt ferie med familien fordi klubben hadde gitt beskjed han ikke trengtes til denne kampen. Ifølge L’Equipe trener argentineren med «de utstøtte«.

Etter ett år med krangling hos Inter Milan ble det PSG i 2019 på den argentinske landslagsspilleren, først på utleie, så permanent overgang. Ligue 1-klubben hentet inn spilleren med 124 scoringer på 219 kamper, stjerna hos Inter. I PSG-troppen har 29-åringen spilt alt annet enn stjernerollen.

Når du ser troppen til PSG forklarer det mye, men ikke alt. Icardi-pakken (inkudert agentfrue Wanda Nara) har ikke helt møtt forventningene til PSG-ledelsen. For Pochettino ble det 1300 spilleminutter på kampareaen forrige sesong med fem fattige scoringer, med Christophe Galtier blir det garantert mindre. For ifølge L’Equipe trener Icardi sammen med resten av de «uønskede/overflødige» spillerne i troppen.

Dette betyr at agentfrue Nara må avlyse ferien og har noen hektiske uker foran seg. Ifølge TYC Sports har agenten tatt frem sølvfatet med Mauro Icardi på, og servert Manchester United: Argentinsk landslagsspiller, tidligere toppscorer hos Inter Milan, for tiden på jakt etter mer spilletid.

LES: Harry Kane fikk klar beskjed om at han har en 22-åring som «puster ham i nakken»

Ifølge TYC Sports har responsen i Manchester ikke vært noe spesielt. På vegne av Man Utd-supporterne sender vi en takk. Icardi er en gnistrende god senterforward, men etter de siste årene med duoen Pogba/agent Raiola frister det ikke med mer «sirkus» utenfor kamparenaen.

Vi ønsker Nara lykke til videre med oppdraget.