Marcus Rashford

Den engelske venstrevingen Marcus Rashford som bare har spilt for Manchester United har, som resten av laget, vært svært ujevn. – Noen kamper har de vartet opp med lekende, imponerende fotball et storlag verdig og andre ganger direkte tafatt og kjedelig.

Det er ingen tvil om 24 åringens kvaliteter, men det kan godt tenkes de vil komme mer til rette et annet sted enn på Old Trafford. – Erik ten Hag som har fått oppgaven av å løfte Manchester United tilbake på vinnersporet har i hele sesongoppkjøringen benyttet seg av Rashford. – I den «katastrofale» seriepremieren hjemme på Old Trafford mot Brighton var Marcus Rashford i startoppstillingen, mens superstjerne Cristiano Ronaldo startet på benken.

Les: I det øyeblikket Timo Werner vandret inn portene på Red Bull Arena startet telefonen til Sørloth å ringe

Færre og færre tror at Erik ten Hag er oppgaven voksen, han må snu trenden raskt! – Første mulighet kommer allerede i morgen borte mot Brentford. Den franske avisen L’Équipe melder at Marcus Rashford som har sett etter nye muligheter en stund har kommet et godt stykke i samtaler med Paris Saint-Germain.

Det er et år igjen av avtalen som binder Marcus Rashford til Manchester United, men det kommer ikke til å redusere prisen nevneverdig. – Klubben har nemlig en opsjon på et års forlengelse. PSG må trolig ut med over en halv milliard.

LES: Landslagstrener lover at Everton ikke har gått på nok et bomkjøp