Rashford. (foto: united, twitter)

1582 minutter på kamparenaen totalt for sesongen, 5 scoringer og 2 assists. Marcus Rashford har en stor jobb foran seg hvis han skal overbevise Gareth Southgate om at han må representere England på gressmattene i Qatar.

En exit fra Old Trafford har vært ryktet de siste månedene i jakten på mer spilletid. Likevel, når vi snakker om en spiller som har vokst opp i klubben, og som United trekker frem som poster boy for hvordan spillerne i rødt skal opptre, da henger en exit langt inne. Ifølge en fransk storavis er vi likevel nærmere overgang enn tidligere.

LES: L’Equipe: Icardi har fått beskjeden fra PSG

Rashford stilte fra start for Erik ten hag mot Brighton (uten at det hjalp noe), men 24-åringen er ute etter jevnt med spilletid. Ikke at vi skjønner PSG kan tilby dette, ifølge L’ Equipe er de to klubbene i samtaler, men fortsatt et godt stykke unna en Rashford-overgang.

Vi husker hvordan det gikk med en av Jürgen Klopps mest betrodde etter overgangen til PSG. Wijnaldum endte på utleie til Roma etter én sesong, Rashford har dårligere utgangspunkt for å lykkes hos den ekstremt stjernetunge troppen til PSG.

LES: Gir landslagstreneren sparken kun måneder før VM – åpner endelig døra for Premier League-spiller

Nå er det opp til Rashford å ta veivalgene sine, men for oss høres en PSG-overgang ut som en løsning som raskt kan ende opp som et større problem.