Jadon Sancho og Erik ten Hag da de var på talefot.

Manchester United hentet på slutten av Ole Gunnar Solskjær sin periode som manager inn Jadon Sancho fra Borussia Dortmund for 85 millioner euro. – Den engelske vensttrevingen gikk fra å være en favoritt hos den norske manageren, til å lure på hva som skjer hos midlertidig manager Ralf Rangnic til konflikt og utfrysning under Erik ten Hag.

Mens fansen nå komponerer nidviser for den nederlanske manageren jobbes det i høygir på Old Trafford med å snu en svært negativ periode. Manchester United ligger på 13.plass i Premier League og heldigvis for jobbsikkerheten til Erik ten Hag går de nå inn i en periode med forholdsvis enkle kamper.

Les: «Å hente Jose Mourinho og Antonio Conte var feil»

Erik ten Hag er nødt til å vise handlekraft så istedenfor å kunne benytte seg av Jadon Sancho på venstresiden i sitt angrepet er han fullstendig ute i kulden. Jadon Sancho nekter å gå selges til Borussia Dortmund, han vil aller helst forsette å spille fotball i England.

Det går mot salg uansett om Jadon Sancho vil eller ikke, setter 23 åringen seg på bakbeina kan han risikere å befinne seg i fryseboksen frem til utløpet av hans kontrakt sommeren 2026 eller så lenge Erik ten Hag er manager.

Daily Mirror melder at Erik ten Hag gitt opp håpet om Sancho og klubben ønsker å selge ham til høystbydende i januarvinduet. – Prislappen skal være 80 millioner euro, men ingen tror at det blir er aktuelt hvis Jadon Sancho setter seg på bakbeina.

Jadon Sancho har det også travelt på et vis, hvis det skal være sjanse for deltagelse i EM i Tyskland til sommeren må han spille på høyt nivå hver uke. Siste kamp er trolig spilt for Manchester United, det har blitt tolv mål og seks assist på 82 kamper.

LES: Joan Laporta kommer med en positiv oppdatering om Barcelonas økonomi