"Jeg er ikke problemet." (foto: roma, twitter)

Det er liten tvil om at Renato Sanches har et gigantisk potensiale. I 2016 ble han hentet til Bayern München som en av de store wonderkids og ble den dyreste portugisiske spilleren til å forlate hjemlig liga. Forventningene var skyhøye i Bayern, men Sanches holdt seg aldri lenge nok skadefri til å innfri. Skadet hos Bayern, skadet på utlleie til Swansea. Så ble det signering med Lille som klubbhistoriens dyreste, så til PSG i 2022. Denne sesongen er det utleie til Roma. Jose Mourinho dro en av sine ufiltrerte meldinger da 26-åringen hinket ut med skade.

-Hos Bayern og PSG undret de seg, nå gjør vi det også her. Han spilte 45 minutter på søndag, hvilte i tre dager og ble så skadet etter 27 minutter, begynner Mourinho på pressemøtet etter 1-2 seieren mot Sheriff i Europaligaen.

LES: Vingen Manchester United vurderte som nødløsning har signert

-Han er alltid usikker, og det er vanskelig å forstå hvorfor han alltid er skadet, kommer det fra Mourinho.

Au.

Renato Sanches har blitt hypet opp gjennom hele karrieren, for Mourinho betyr dette null og niks når han ikke kan levere på laget. Vi tror neppe Mourinhos uttalelser vil øke markedsverdien til det tidligere supertalentet.

LES OGSÅ: «Å hente Jose Mourinho og Antonio Conte var feil»